Site-ul meu

Alte Povesti - Forum

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Moderatorul forumului: ADMSeby  
Forum » Drepturile și Îndatoririle copiilor » Povești cu tâlc ?! » Alte Povesti (Nicolescu Lavinia, Chiselita Mara și Fabian Vanessa)
Alte Povesti
ADMSebyData: Luni, 2012-11-26, 3:33 PM | Mesaj # 1
Grup: Utilizatori
Mesaje: 7
Status: Offline
Titlul

De la primii pași în parc am fost lovită de imaginea unui copil murdar, care dormea profund pe o haina aruncată în iarba încă verde. Nu se mai spălase cine știe de când. Căldura soarelui îi ținea loc de plapumă. După câțiva pași am zărit încă unul și apoi încă unul, încă unul… Toată bucuria s-a scurs din trupul meu și am simțit că mă ia frigul. Deși obosită, am plecat la întâmplare pe străzi în mintea mea, rămânând întipărită imaginea acelor copii. Îmi răsuna într-una în minte ,,unde sunt vinovații?” În ,,Drepturile copilului” un articol afirma: Statul asigură protecția copilului și garantează respectarea tuturor drepturilor sale prin activitatea specifică realizată de instituțiile statului și autoritățile publice cu atribuiri în acest domeniu.

Comentariul autorilor
Mă revoltă când văd părinți bătându-și copiii pe stradă, în autobuz sau în curtea școlii. Când vezi copii triști, bătuți, care plâng până se sufocă cu fețele înroșite de palme, cu spatele plin de vânătăi. Mă intrigă urletele unei mame nervoase sau înjurăturile unui tată băut. Sunt pline ziarele de articole despre astfel de întâmplări, unele cu sfârșit tragic, statisticile sunt alarmante, le citim și apoi uităm.

Spuneți și tu părerea despre această poveste și/sau despre comentariul postat sau despre orice alt comentariu făcut de cei care postează pe forum! Fii decent în ceea ce spui!
Comentează cum este respectat sau nu acest drept din povestioară, sau eventual postează o altă povestioară pe această temă!


VĂ MULȚUMIM!
 
Forum » Drepturile și Îndatoririle copiilor » Povești cu tâlc ?! » Alte Povesti (Nicolescu Lavinia, Chiselita Mara și Fabian Vanessa)
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare:

Sâmbătă, 2024-05-18, 10:35 PM
Bine aţi venit Vizitator

Forma intrarii

Cautare

Sondajul nostru

Pe site-ul școlii aș dori să găsesc :
Total răspunsuri: 199

Mini-chat

Prietenii site-ului

Statistica